Knestøtte sport (rød)

  • 249 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Elastisk knestøtte for idrett rød

En rundstrikket elastisk knestøtte spesielt konstruert for effektiv avlastning og støtte av en smertefull kne ledd. Knestøtten kan for eksempel brukes av deg som driver med idrett. Knestøtten kan også brukes i hverdagen for ekstra støtte og avlastning.


Stabiliserende knestøtte

For idrettsaktiviteter

Elastisk størrelse

Høy kvalitet

Kjapp levering


Slitesterk knestøtte i høy kvalitet

Knestøtten er laget av kompresjonstekstil av høy kvalitet som sikrer støtte og kompresjon av kne ledd ved idrettsaktiviteter og bevegelser. Kompresjonstekstilen gir et bra støtte men er samtidig enkelt å tre over kne ledd ved bruk. Knestøtten's anatomiske passform sikrer optimal festing av kne ledd ved høyintensiv aktivitet som løping, ballspill eller racket sport.

Elastisk materiale som puster

Knestøtten er bygget med ulike kompresjonssoner og tres enkelt over kne ledd for å sikre optimal funksjon i form av stabilitet og avlastning av kne ledd ved aktivitet. Materialet er elastisk som gjør at støtten gir et bra støtte for alle. Knestøtten's materiale slipper gjennom luft som gjør at det ikke blir ubehagelig å bruke støtten selv under de aller varmeste sommerdagene.

Medium (35-41 cm rundt kneet)
Large (42-47 cm rundt kneet)
XL (48-55 cm rundt kneet)

Artikkelnummer: 088004-S
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna