Stabiliserende nakkestøtte

  • 299 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Mykt og stabiliserende nakkestøtte

Denne myke nakkestøtten er den perfekte løsningen for å gi ekstra stabilitet og avlastning til nakken din. Den er spesielt designet for å passe behagelig rundt nakken din og gir støtte og avlastning for trøtte og ømme muskler.


Stabiliserende nakkekrage

Gir avlastning

Myk og behagelig å bruke

Levering på 1-2 dager


Få avlastning og reduser smerte

Med sitt myke materiale og ergonomiske design er denne nakkestøtten både behagelig og effektiv. Den gir en stabiliserende følelse som kan hjelpe med å lindre spenninger og stress i nakken, og forbedre holdningen din. Du kan bruke denne nakkestøtten i bilen, på kontoret eller hjemme, og den er enkel å ta med seg uansett hvor du går.

Lindrer smerte i trøtte nakke muskler

Denne nakkestøtten er også perfekt for personer som har problemer med nakkesmerter eller andre nakkerelaterte problemer. Ved å bruke denne nakkestøtten kan du få den ekstra avlastningen og støtten du trenger for å forebygge skader og lindre smerte.

Sammendragt er denne myke nakkestøtten en komfortabel og effektiv løsning for å stabilisere og avlaste nakken din. Den er enkel å bruke og passer perfekt for alle som ønsker å forbedre holdningen og redusere stresset på nakken.

Velg din størrelse

Det er viktig å velge riktig størrelse på nakkestøtten for å oppnå optimal komfort og effekt. Vi tilbyr to størrelser: liten og stor. Den lille størrelsen er 45 cm lang og 8 cm bred, mens den store størrelsen er 55 cm lang og 10 cm bred. Det er viktig å måle nakken din og velge riktig størrelse i henhold til målingene dine.

Størrelsesguide:

Liten = 45 cm lang og 8 cm bred

Stor = 55 cm lang og 10 cm bred


Vaskeanvisning: 

Håndvaskes med mild såpe i lunkent vann. Nakkestøtten skal lufttørkes.


Artikkelnummer: KH-037
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna