Nattkrem med retinol

  • 149 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Nattkrem med retinol lar huden hvile

En fantastiskt nærende nattkrem med retinol, som er som en gjenopprettende drøm for huden din. Denne nattkremen tilfører huden din en eksepsjonell følelse av næring takket være retinol. Den passer for alle hudtyper, inkludert moden hud, og jobber intensivt mens du sover.


Gir næring og fuktighet

Jobber mens du sover

Reduserer synlige rynker

Levering på 2-4 dager

Inneholder 50 ml


Gjør mirakler for huden om natten

Denne kremen er som en trofast venn som tar vare på huden din selv mens du sover, den jobber uavbrutt gjennom natten for å fremheve det beste i huden din. Den inneholder retinol, som er kjent for å gi nytt liv til trøtt hud, det fungerer som en kickstart for celleproduksjonen og bidrar til å rense porene for alt som blokkerer dem.

Mengder av aktive ingredienser

Denne nærende nattkremen inneholder attraktive aktive ingredienser: retinol, hyaluronsyre og koenzym Q10. Retinol er kjent for å øke hudcellenes produksjon og hjelper til med å rense porene. Retinol fungerer også som en eksfoliant for huden din og øker kollagenproduksjonen, noe som kan redusere utseendet av fine linjer og rynker, og gi huden din et friskere og fyldigere utseende.

Skreller bort døde hudceller og øker kollagenproduksjonen

I tillegg skreller den forsiktig bort døde hudceller og øker produksjonen av kollagen - naturens egen rynkereducer. Dette kan redusere utseendet av fine linjer og rynker, på samme måte som sjøkart hjelper til med å glatte ut krusede bølger på havet, og gi huden din et friskere og fyldigere utseende. Når du våkner om morgenen, vil huden din føles som om den nettopp har fått en oppfriskende dusj - myk, fuktig, vital og klar til å møte en ny dag.

Nattkremens effekter:

  • Forbedret fasthet og elastisitet
  • Bedre fuktighet og ungdommelig utseende
  • Forbedret generell hudtilstand
Artikkelnummer: NK-015
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna