Hudorm klemmer (4 stk)

  • 129 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Klem hudormene

Klem hudormer på en sikker måte i ansiktet eller kroppen medved hjelp av disse effektive hudorm klemmene. Disse verktøyene er laget av kirurgisk stål og brukes av både skjønnhetsklinikker og hudpleiespesialister over hele verden.


Reduser risikoen for infeksjoner

Klem hudormene på en enkel måte

Livslang holdbarhet

Fire forskjellige verktøy


Slik klemmer du hudormer

Sørg for å myke opp huden for å kunne fjerne det øverste laget av smuss og døde hudceller. Bruk siden en av de skarpe hudormklemmene til å lage et hull på hudormen og forestill deg hudormen som en vulkan (klem hudormen fra bunnen) – hvis du trykker for nær eller høyt opp på hudormen, risikerer du å ikke få med all talg og det kan i stedet skyves ned igjen i huden.

Klem aldri hudormer med fingrene. Risikoen er at bakteriene fra fingrene dine havner i hudormen og gjør at den blir betent. Bruk alltid hudorm klemmer eller annet verktøy for å klemme hudormene på en enkel og sikker måte.


Artikkelnummer: PB-002
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna