Anti-age dagkrem

I lager.
Antall: 13

158 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp

Reduser rynkene med en dagkrem

Dagkremen gir huden vitaminer og antioksidanter som reduserer rynker og andre aldringstegn – en fantastisk dagkrem som leverer resultat!

SUPER POWER MEDO ANI AGE KREM (50 ML)


Dagkrem for rynker

Reduserer aldringstegn

Strammer huden

Gir fuktighet

Levering 2-4 dager


Effekter som dagkremen gir

En anti-aging krem som gjør slik at hudtonen blir mykere og mer fuktig med en finere struktur – spesialtilpasset for middelaldrende til eldre kvinner som ønsker å redusere tegn på aldring, rynker og slapp hud.

IN VIVO-test med dokumenterte resultat

DDenne kremen har blitt testet gjennom en in vivo-test, der en gruppe kvinner fikk bruke dagkremen i en periode på seks uker. Det ble overvåket hudleger som kunne konstatere at kremen i kombinasjon med serum gjorde kvinnenes hud omtrent ti år yngre enn tidligere!

Slik bruker du dagkremen 

Skyll ansiktet grundig med lunkent vann før du appliserer dagkremen og tørk deretter ansiktet med et rent håndkle. Legg en liten dråpe av kremen mellom hendene og masser dagkremen inn i ansikt, nakke og bryst med jevne, sirkulerende bevegelser - dagkremen skal brukes hver morgen og kveld for best mulig resultat.

1. Skyll ansiktet med lunkent vann
2. Tørk med et rent håndkle
3. Ta litt dagkrem i hendene
4. Smør ansikt, nakke og bryst

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.