Rengjøring smoothie melon-jorbær

I lager.
Antall: 1

149 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp

Ansiktsrengjøring jordbær og vannmelon

Smoothie Foam er en mild rengjøring for ansiktet i skum som går dypt i huden for å gi den en naturlig glød. Brukt ansiktsrengjøring for å motvirke tørr hud og gi huden naturlig fuktighet og styrke.


Fuktighetsgivende i dybden

Jordbærjuice reduserer tegn på aldring

Vannmelon gir huden en naturlig glød

Myker opp og gir fuktighet til huden

Styrker huden

Gjenoppretter hudens naturlige PH-balanse


Fuktighet, mykhet og styrke

Aktive ingredienser av jordbær gir huden vitaminer og antioksidanter som motvirker tegn på aldring og fine linjer. Vannmelon gir huden en ungdommelig glød og tilfører prebiotika som styrker mikrobiomet og gir en naturlig balanse. Du gir huden fuktighet, en mykhet men også noe som styrker huden - prebiotika gjenoppretter også hudens pH-balanse.

Passer for alle hudtyper

En ansiktsrengjøring som er perfekt for deg som har tørr hud, men også for alle andre hudtyper. De aktive ingrediensene går dypt og gir ansiktet fuktighet og næring. Rengjøringskremen har en luftig og kremaktig tekstur som lukter jordbær og vannmelon./p>

Hvordan brukes rengjøringen

Vask ansiktet med vann og ta rengjøringskremen på hendene. Bruk jevne og sirkulerende bevegelser når du masserer kremen inn i huden og skyll deretter ansiktet med varmt vann. Tørk forsiktig med et rent håndkle.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.