Slutt å snorke (pakke)

  • 399 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Vanlig pris 506 kr. Spar 106 kr.

Slutt å snorke med fire hjelpemidler

Ved hjelp av disse produktene kan du på en enkel måte slutte å snorke. Pakken inneholder fire populære produkter som du bruker for å unngå snorking under natten.


Fire produkter mot snorking

Brukes iløpet av natten

Komfortable å bruke

Passer alle - både kvinner og menn


Snorkeskinne

En myk og behagelig snorkeskinne som på en enkel måte tilpasser seg dine tenner. Snorkeskinnen forhindrer snorking om natten ved at kjeve og tunge havner bak og tetter halsen under søvnen.Snorkeskinnen er til stor hjelp for deg som har problemer med tannpressing/tanngnissling.

Snorkeplaster(30 stk)

En enkel og effektiv produkt som gjør at du kan puste betydelig mye bedre iløpet av natten. Snorkeplasteret festes over nesevingene og utvider luftveiene, slik at du kan puste fritt.

Snorkebånd

Et smart bånd som åpner luftveiene iløpet av natten, som får deg til å slutte å snorke. Når du bruker snorkebånd så unngår du å snorke slik at kan sove bedre på natten. Snorkebåndet er komfortabelt og forstyrrer ikke søvnen – justerbar størrelse som passer alle, både kvinner og menn.

Snorkeapparat

Reduser snorking ved hjelp av disse to hjelpemiddlene mot snorking. Snorkeapparatet hjelper til med å åpne luftveien og justerer samtidig luftstrømmen, slik at du ikke fortsetter å snorke. Du sover bedre og våkner uthvilt.

Artikkelnummer: SOS-002
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna