Slim magnetisk armbånd (sølv)

  • 199 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Magnetisk armband slim

Slim betyr smal på latin og også vår smaleste modell av magnetiske armbånd, derfor har den fått dette navnet. Armbåndet er vakkert og kan brukes hele døgnet, både til hverdags og til fester. Magnet armbånd tåler naturligvis vann.

Se alle våre magnetarmbånd.


Forbedrer ytelsen

Øker blodsirkulasjonen

Tre tusen gauss per magnetEgenskaper magnetarmbånd slim

Magnetterapi er en helsemetode som har blitt brukt i hundrevis av år og som brukes for å øker kroppens maksimale ytelse. Neodymmagnetene sies å øke blodsirkulasjonen og metabolismen og samtidig øke kroppens balanse, fokus og mental styrke.

Kort om magnetiske armbånd

Magnetarmbåndet er lager av rustfritt stål i meget høy kvalitet. Armbåndet har flere magneter (avhengig av valg av lengde) med rundt 3000 gauss. Armbåndet er syv millimeter bredt og veier omtrent 15 gram.

Mange idrettsutøvere, både profesjonelle som mosjonister bruker magnetisk terapi for å forbedre ytelsen. Under graviditet skal ikke armbåndet brukes og heller ikke hvis du har en pacemaker.

Artikkelnummer: 475
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna