Magnetarmbånd Luceat

  • 299 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Magnetisk armbånd Luceat

En av våre bestselgende armbåndet er vårt magnetarmbånd Luceat. Det magnetiske armbåndet er en modell som er for deg som foretrekker litt bredere og mer solid armbånd. Magnetarmbåndet lyser og har vakkert innslag av både sølv og gull.

Se alle våre magnetarmbånd.


Stilig og elegant

Forbedrer blodsirkulasjonen

Øker fokus og ytelse

Magneter med 3000 gauss


Magnetarmbånd Luceat

Magnetterapi har vært en kjent metode for helse i over hundre år og brukes blant annet for å øke kroppens blodsirkulasjon, metabolisme og ikke minst balanse. Armbåndene sies å kunne gi fokus, mental styrke og en indre balanse (takket være magnetismen) – mange eliteidrettsutøvere bruker for eksempel magnetiske armbånd for å øke ytelsen.

Uendret i hundre år

De fire magnetene på armbåndet holder en maksimal og uforandret styrke i hundrevis av år som kan brukes døgnet rundt og dessuten tåler den vann. Innsiden av armbåndet er også pyntet med tolv vakre germanium-steiner.

Denne modellen veier omtrent 25 gram. Armbåndet er 15 millimeter tykt og har omtrent magneter (avhengig av hvilken lengde du velger) med 3000 gauss per magnet.

Obs: Du bør unngå å bruke armbåndet om du er gravid og hvis du har en pacemaker.

Artikkelnummer: 877
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna