Kopping massasje (6 stk)

  • 249 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Endelig salg 63% rabatt i dag

Kopping

Kopping øker blodsirkulasjonen, reduserer cellulitter og spenninger i musklene. Kopping sett med 6 kopper for helkroppskopping. En vakuumpumpe er inkludert, som lar deg på en enkel måte feste koppene til kroppen med den kraften som passer deg.

Slik gjør du koppingen

Smør området på kroppen der du vil behandle med en myk hudolje, på den måten kan koppene lett beveges når friksjonen på huden avtar (la koppene sitte på samme sted bare noen sekunder). Start behandlingen forsiktig og føl hvor hardt trykk som føles behagelig for deg. Vakuumet som oppstår under koppingen, stimulerer musklene og øker blodtilførselen. Du vil kjenne et press når koppene er på huden og hvis du føler smerte, er det for mye trykk under koppingen.

Vær spesielt forsiktig hvis du har overfladiske blodkar eller åreknuter og utfør ikke kopping i mer enn 10-15 minutter om gangen. Du bør oppsøke lege før du utfører behandlingen på hud som er skadet eller om du har hudsykdommer. Kopping  skal ikke utføres av personer som tar blodfortynnende.


Artikkelnummer: KN-005
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna