Cellulit-pakken

  • 399 NOK
  • 319 NOK

Produktet er dessverre ikke på lager. :(


Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Rabatten din er aktivert.

Gjelder 20% på hele utvalget.

Fjern cellulitter enkelt

Fjern cellulitter enkelt. En rabattert pakke (ordinær pris 547 kr) med alt du trenger for å redusere cellulitter på rumpe, lår eller mage. Pakken inneholder dermaroller, koppingssett og arganolje.


Pakke for å redusere cellulitter

Styrker og strammer huden

Produserer nye hudceller

Øker blodsirkulasjonen

Levering på 1-2 dager


Arganolje (50 ml)

Ekte arganolje som gjør huden myk og smidig. Arganoljen reduserer arr, cellulitter og strekkmerker. Den er laget av fruktene fra marokkanske argantrær. Arganoljen er veldig tynn og trenger raskt inn i huden.

Koppingssett (fire kopper)

Gjennom kopping får huden og kroppen din en rekke positive effekter. Koppingsmassasje gir avslappede muskler, strammere hud, færre rynker og mindre poser under øynene. Dessuten er det veldig behagelig og avslappende.

Dermaroller mot cellulitter

Dermaroller er et hyllet hudpleieprodukt som tvinger kroppen til å reparere huden, fjerne rynker og redusere cellulitter. De 540 nålene i kirurgisk stål går inn og irriterer huden på en ufarlig måte, noe som får kroppen til å produsere nytt kollagen og elastin. En dermaroller hjelper deg å redusere cellulitter.

Artikkelnummer: TCP-003
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna