Hårfjerningsapparat øyenbryn 18k

  • 199 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Fantastisk hårfjerning for øyenbrynene

Med dette hårfjerningsapparatet kan du på en enkel måte forme øyenbrynene slik at de blir perfekte. Den batteridrivne hårfjerneren for øyenbryn er enkel å bruke – det er et fint og ergonomiskt apparat som er formet for å gi deg den presisjonen du trenger for å skape de perfekte øyenbrynene.


Effektiv hårfjerning for øyenbryn

Enkel å bruke

God presisjon

Ikke inkludert batteri

Levering 2-4 dager


Form øyenbrynene dine perfekt

Hårfjerning apparatet for øyenbryn er designet ergonomisk for at den skal være komfortabel i hånden når du bruker den og dessuten gi deg den beste presisjonen når du epilerer øyenbrynene dine. Den beskyttende delen runt epileringsbladet i hårfjerningsmaskinen, beskytter huden og gjør at det ikke mulig å skade seg selv om det skulle være uheldig når du former øyenbrynene.

Rengjøringsbørste inkludert

Når du bestiller ditt hårfjerningsapparat, inkluderes kun rengjøringsbørste og ikke batteri. Hårfjerning for øyenbryn kan brukes i cirka femten timer, før du må bytte batteriet. Med rengjøringsbørsten holder du epilatoren ren fra hårrester.

Artikkelnummer: HB-004
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna