Frisørsaks (pakke)

  • 666 NOK
  • 449 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:


Spar -217 kroner

Frisørpakke med frisørsaks

En pakke som inneholder høykvalitets frisørsakser med blant annet tynnende saks, en svart frisørfrakk, en skarp frisørkniv og en batteridrevet trimmer for kort hår – en rabattert pakkepris med alt du trenger som en frisør.


Rabattert frisørpakke

Frisørsaks og tynnende saks

Skarp frisørkniv

Svart frisørkappe

Mini trimmer


Frisørpakken inneholder produkter av høy kvalitet, alt en frisør trenger i en profesjonell frisørsalong eller til bruk hjemme. Sendes med rask levering.

1. Frisørkniv

Frisørkniv som brukes av frisører for å tynne håret, en profesjonell frisørkniv som er behagelig å holde og gjør det enkelt å jobbe med.

2. Frisørsaks

En skarp frisørsaks du kan bruke for å klippe håret og en tynnende saks for å tynne ut tykt hår. Inkludert en kam og to hårspenner. Et sett med to høykvalitative sakser som leveres i en stilig veske i PU skinn.

3. Frisørkappe

En frisørkappe i god kvalitet som beskytter klærne når du klipper eller farger håret. Frisørkappen er vannavstøtende og kan brukes i profesjonelle frisørsalonger og til hjemmebruk.

4. Batteridrevet mini trimmer

En hårfjerner som er spesialutviklet for å fjerne overflødig hårvekst på kroppen – kan brukes for å trimme sidebruns, hår på overleppen eller øyenbrynene.

Artikkelnummer: SHPP-002
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna