Hårfjerner (elektrisk)

  • 229 NOK

Produktet er dessverre ikke på lager. :(


Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Elektrisk ansiktshårfjerning

Ansiktshårfjerner tar enkelt og raskt bort uønsket hårvekst i ansiktet. Hårfjerning med elektrisk hårfjerner er effektiv og fjerner selv de minste hårstråene.


Effektiv hårfjerner

Fjerner hår enkelt

Trådløs med stilig design

Levering 2-4 dager


Fjern hår i ansiktet

Med elektrisk ansiktshårfjerner er det enkelt å fjerne hår i ansiktet, selv de minste hårene. Den er batteridrevet og kraftig til tross for den stilige designen. Ansiktshårfjerner er en trygg måte å fjerne uønsket hår og du trenger ikke å kutte eller irritere huden med skarpe barberblad.

Bruk ansiktshårfjerner hver dag

Du kan for best mulig resultat bruke ansitkshårfjerner hver dag og dermed forhindre hårene i å vokse tilbake. Bruk hårfjerneren i ansiktet med sirkulerende bevegelser.

Barbermaskinen drives av batterier

Den elektriske ansiktshårfjernern er overraskende nok meget kraftfull, til tross for sin pene design. Det er batteridrevet med standard AA-batteri som du bare kan sette inn. Kan ikke lades med USB. Batteri er ikke inkludert.

Artikkelnummer: HB-003
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna