Pronasjon basic såle

  • 149 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Såler pronasjon basic

Et par behagelige skosåler med myk og komfortabel demping i hælen og en forhøyning under fotbuen som gir støtte for pronasjon. Innleggssålene fungerer utmerket å bruke i både arbeidssko men også hverdagssko (joggesko/converse).


Daglig bruk

Behagelig støtte for pronasjon

Myk på hælen

Materiale som motvirker svette

Levering 2-4 dager


Skosåler pronasjon

Disse innleggssålene er spesielt designet for å redusere pronasjon i hvert steg. Skosålene er konstruert i tre lag, med en stabil plate i bunnen og et ventiler bart TPU-materiale som puster. Den øvre delen av sålene er foret med et myke absorberende materiale av fiber for maksimal komfort. Et anatomisk innlegg med god komfort og kvalitet. Skosålene kan brukes til å lindre hælspore, forsenket fothvelv, trøtthet i føttene, ryggsmerter eller pronasjon.

Såler i høy kvalitet

Det kan finnes flere ulike grunner til at du trenger skosåler. To vanlige årsaker til å bruke såler, er å gi føttene en behagelig komfort eller å redusere smerte og belastning i føttene. Disse behagelige skosålene gir støtdemping til hælen og en ekstra støtte til fotbuen. De er veldig behagelige og kan brukes i alla typer sko.

Artikkelnummer: 405
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna