Hallux Valgus bånd

  • 139 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Øvelse for tærne- Hallux Valgus bånd

Med dette båndet til Hallux Valgus kan du trene og myke opp grunnleddene for dine stortå. Båndet virker både for å forebygge og for å opprettholde bevegelsen av leddet etter operasjon av Hallux Valgus.


Reduserer Hallux Valgus

Trene bevegelsen i tærne

Enkel å bruke

Levering 2-4 dager


Strekk grunnleddet i stortåen

Dette er et elastisk bånd som du kan bruke for å kunne gjøre gjentagende øvelser i stortåleddet. Båndet gir en liten motstand, hvor du selv kan bestemme hvor mye du vil strekke leddet i stortåen. Støtten avlaster både leddene i stortåen og er samtidig lett å bruke.

Øvelser mot Hallux Valgus

Når du trener opp leddet i stortåen og bruker dette båndet, plasseres Hallux Valgus i den naturlige posisjonen i stortåen. Båndet kan også brukes til å trene opp de store leddene i tåen etter en operasjon. Hjelpemiddelet er laget i en størrelse (one-size) og kan uten noen begrensninger brukes av menn, kvinner og barn.

Slik bruker du båndet

Det er veldig enkelt å bruke dette båndet mor Hallux Valgus. Hjelpemmiddelet har to trykkavlastende støtter som lett kan plasseres på utsiden av leddet i stortåen. Du kan plassere hælene mot hverandre, slik at føttene peker litt utover og fra hverandre. Trekk deretter tårene fra hverandre i en kontrollert strekning av stortåleddet.

Den anbefalte bruken av båndet for Hallux Valgus er omtrent 4-6 minutter hver morgen og kveld. Start forsiktig og øk treningen gradvis.

Artikkelnummer: HV-004
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna