Massasje og akupunktur penn

  • 199 NOK

Produktet er dessverre ikke på lager. :(


Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Penn for massasje og akupunktur

En helt fantastisk elektrisk penn som er batteridrevet for blant annet lindring av smerter og for å øke immunforsvaret. Massasje pennen fungerer som tradisjonell akupunktur, men uten å gjøre hull i huden.

Du finner raskt en nivå som føles behagelig for deg, denne massasje pennen har ni forskjellige styrkenivåer, uten at du tar skade av den.


Akupunkturpenn

Du slipper å stikke hull i huden

Gir nydelig fotmassasje

Behagelig avslappende

Levering 2-4 dager


Akupunktur uten å trenge inn i huden

Denne massasje pennen gir en akupunkturmassasje i full skala, uten at du må stikke huden med nåler. Massasje kan med fordel lindre fysiske smerter og forbedre immunforsvaret.

Massasje pennen har ni forskjellige nivåer og du kan på en rask og enkel måte finne den nivå som føles behagelig for deg.

Massasje

Produktet kan med fordel brukes for å gi seg selv eller andre en fantastisk kroppsmassasje – enten du ønsker å brukes den på egen hånd eller om du ber noen massere deg under føttene eller på ryggen med pennen.

Akupunkturpennen drives av et standard AA-batteri (følger ikke med). To forskjellige massasjehoder er inkludert når du bestiller dette produktet.

Artikkelnummer: FV-024
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna